Welkom

In het prachtige wijde Groninger Landschap, vlakbij het sfeervolle plaatsje Winsum vindt u een Bed & Breakfast gevestigd in het pas gerestaureerde Rijksmonument Batenborg. Het is gelegen op de grens van het oudste cultuurlandschap van West Europa, het Reitdiepgebied , en het Hoogeland met zijn rijke verleden. Batenborg beschikt over 2 ruime tweepersoons gastenkamers met elk een eigen badkamer. Daarnaast kunt u gebruik maken van de authentieke zitkamer. Bij de originele natuurstenen schouw kunt u genieten van een kopje koffie of een drankje. Het ontbijt wordt geserveerd in de stijlvolle eetkamer, waar u van het prachtige uitzicht over het Groningse landschap kunt genieten. Graag nodigen wij u uit om te overnachten in één van onze gastenverblijven. ‘s Avonds een heerlijk glas wijn in de zitkamer en de volgende ochtend een mooie wandeling , fietstocht of heerlijk varen door het marengebied.

Landelijk logeren op Batenborg… Rust, en puur genieten op een inspirerende locatie op het Groninger Hoogeland.
In de gastenkamers vind u brochures en folders met informatie over de omringende activiteiten. Batenborg is rookvrij en het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.Bed and Breakfast Batenborg is gelegen vlakbij het Pieterpad.

Graag tot ziens in Bed & Breakfast Batenborg.

Met vriendelijke groet,

Kees en Peterina Geertsema

IMGP4326

Wandelen en fietsen en varen

Batenborg is een perfecte basis voor vaar – wandel-en fietstochten. Zo zijn er tal van schitterende routes, die voeren langs uitgestrekte weilanden, schilderachtige wierdendorpen, eeuwenoude kerken, sluizen en boerderijen. Maar Winsum heeft nog veel meer te bieden, zoals twee karakteristieke molens, de Boog en de Jeneverbrug en het oude dorpscafé ‘De Gouden Karper’. Het marengebied is ideaal voor kanotochten, met een prachtige flora en fauna.

Contact

Comments are closed.